ICT Benchmark GGZ

ICT Benchmark GGZ


Wilt u weten waarin uw GGZ-instelling goed presteert en waar nog verbetering mogelijk is? Bent u benieuwd of u veel of juist weinig uitgeeft aan ICT in vergelijking met andere GGZ-instellingen? En wilt u weten welke verklaringen daarvoor aan te wijzen zijn? Doe dan mee met de ICT Benchmark GGZ in 2019.

Aanmelden ICT Benchmark GGZ

Aanmelden voor de ICT Benchmark GGZ 
De totale kosten voor deelname aan de ICT Benchmark GGZ bedragen € 6.000,-.

Vergelijkbare gegevens

De ICT Benchmark GGZ van M&I/Partners is gebaseerd op een gedegen model voor het meten van ICT-kosten, ICT-volwassenheid en de functionele dekkingsgraad van GGZ-instellingen. Deze benchmark levert vergelijkbare gegevens op en maakt het verhaal achter de cijfers zichtbaar.

Download de belangrijkste conclusies, trends en ontwikkelingen van de ICT Benchmark GGZ door de jaren heen

Behoefte aan meer informatie?

Download de brochure of neem contact op met Wies.Aanmelden ICT Benchmark GGZ

Bij aanmelding voor de ICT Benchmark GGZ gaat u akkoord met het protocol. Download hieronder het protocol. Wanneer u zich aanmeldt vóór…

Lees meer

Relevante case

GGZ Oost-Brabant optimale managementinformatiestrategie

GGZ Oost-Brabant optimale managementinformatiestrategie

GGZ Oost-Brabant was voor de managementinformatie in hoge mate afhankelijk van het product en de dienstverlening van één leverancier. De leverancier bleek onvoldoende in staat om op tijd nieuwe wet- en regelgeving in te bouwen. Samen met de belangrijkste stakeholders binnen GGZ Oost-Brabant heeft Bart Groothuis onderzocht wat voor de toekomst de meest optimale strategie is.

Lees verder