Aukje Houben

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Het verbinden van mensen en hen tegelijkertijd op andere manieren samen laten werken om tot verbeterde resultaten te komen is een belangrijke drijfveer voor mij. Dit pas ik toe bij het verbeteren van processen in de gezondheidszorg door deze efficiënter en meer patiëntgericht te maken. Door mijn kennis van de gezondheidszorg en ervaring in projectmanagement kan ik de voortgang bewaken en tegelijkertijd de beoogde resultaten opleveren. Eén van mijn kernwaarden is om mensen samen te brengen teneinde een optimaal en duurzaam resultaat te verkrijgen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Hoe zorg je dat digitalisering waarde toevoegt? En hoe blijft het nieuwe (digitale) proces beheersbaar, betaalbaar en logisch voor de patiënt en zorgverlener? Deze vragen stonden centraal tijdens de online bijeenkomst ‘De polikliniek van de toekomst’.

Lees verder

Digitale zorg is niet meer weg te denken. Het kan een efficiënte vorm van contact met de zorgverlener zijn, waarbij meer zorg-op-maat en zorg op de juiste plek mogelijk is. De praktische uitvoering en toepassing van waardevolle digitale zorg blijkt vaak nog een uitdaging. Want hoe maak je digitale zorg waardevol? M&I/Partners brengt je met de digitale zorgreis in drie stappen naar waardevolle digitale zorg.

Lees verder