Aukje Houben

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Het verbinden van mensen en hen tegelijkertijd op andere manieren samen laten werken om tot verbeterde resultaten te komen is een belangrijke drijfveer voor mij. Dit pas ik toe bij het verbeteren van processen in de gezondheidszorg door deze efficiënter en meer patiëntgericht te maken. Door mijn kennis van de gezondheidszorg en ervaring in projectmanagement kan ik de voortgang bewaken en tegelijkertijd de beoogde resultaten opleveren. Eén van mijn kernwaarden is om mensen samen te brengen teneinde een optimaal en duurzaam resultaat te verkrijgen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Hoe ziet de zorg van morgen er in 2030 uit? Collega’s Aukje Houben en Saskia Meijer gingen in gesprek met Lonneke van Reeuwijk, eindverantwoordelijk transitiedirecteur polikliniek (“domeineigenaar”) bij het UMC Utrecht, over de transitie op de polikliniek en het programma ‘De Zorg van morgen’ in het UMC Utrecht.

Lees verder