Frank Hendriksen

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik heb een enthousiaste, pragmatische en gedreven werkstijl. Met een goed ontwikkeld gevoel voor de belangen en perspectieven van betrokkenen en mijn diepgaande kennis in organisatorische én technische aspecten van IT kan ik mensen op een gezamenlijke koers zetten. Mijn communicatieve en analytische vaardigheden stellen mij in staat snel overzicht en inzicht te krijgen in complexe vraagstukken. Het liefst maak ik complexe vraagstukken zo inzichtelijk en beheersbaar dat de organisatie de oplossing zelf kan realiseren.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Overheidsorganisaties moeten steeds vaker samenwerken om aan de verwachtingen van burgers te voldoen. Keteninformatisering blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe laat je burgers via één loket diensten regelen als je met allerlei wettelijke en administratieve verschillen zit en met diverse systemen werkt? En hoe wissel je veilig data uit met andere partijen, ook buiten de overheid?

Lees verder

Binnen overheid en zorg is ketensamenwerking even gebruikelijk als noodzakelijk. Binnen deze samenwerkingsverbanden wordt enorm veel informatie uitgewisseld. Maar de goede informatie delen op de goede manier blijft een uitdaging. Waarom goede informatie-uitwisseling binnen ketens nodig is, vertelt Frank Hendriksen.

Lees verder