Karsten Haagoort

Karsten Haagoort


Karsten Haagoort

Karsten Haagoort

Senior adviseur
karsten.haagoort@mxi.nl
06 22 94 05 58

Ik heb veel mogen leren over hoe organisaties in de zorg werken. Daarin heb ik verschillende ontwikkelingen mee mogen maken waaronder: de introductie van zelforganisatie, de opkomst van de inzet van IT zoals bij e-health, en de focus op zelfregie. Bij al deze ontwikkelingen is het belangrijk om constant je collega’s mee te nemen en de impact juist in te schatten.

Veel van wat ik gedaan heb is “vertaalwerk”. Van management naar de zorgprofessional of van zorgprofessional naar IT of juist de omgekeerde wegen. Er wordt vaak een andere taal gesproken en vaak is ook een andere benadering nodig. Ik ben in staat om deze werelden bij elkaar te brengen door begrip en kennis van de werelden uit te wisselen.

Ik creëer inzichten die aansluiten bij de belevingswereld van een zorgprofessional, manager of directeur die daadwerkelijk aanzetten tot het nemen van beslissingen. Met mijn oprechte interesse in mensen en mijn kennis van deze werelden ben ik in staat een visie van een organisatie te vertalen naar doelstellingen voor een team.

Terug naar het overzicht