Karsten Haagoort

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik heb veel mogen leren over hoe organisaties in de zorg werken. Daarin heb ik verschillende ontwikkelingen mee mogen maken waaronder: de introductie van zelforganisatie, de opkomst van de inzet van ICT zoals de inzet van e-health en domotica, en de focus op zelfregie. Bij al deze ontwikkelingen is het belangrijk om constant je collega’s mee te nemen en de impact juist in te schatten.

Veel van wat ik gedaan heb is “vertaalwerk”. Van management naar de zorgprofessional of van zorgprofessional naar ICT of juist de omgekeerde wegen. Er wordt vaak een andere taal gesproken en daar is dan vaak ook een andere benadering voor nodig.
Ik ben in staat om deze werelden bij elkaar te brengen door begrip en kennis van de werelden uit te wisselen.

Ik creëer inzichten die aansluiten bij de belevingswereld van een zorgprofessional, manager of directeur die daadwerkelijk aanzetten tot het nemen van beslissingen.
Met oprechte interesse in mensen en mijn kennis van deze werelden ben ik in staat een visie van een organisatie te vertalen naar doelstellingen voor een team.Terug naar het overzicht